Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.09.2013

Un bărbat din capitală este învinuit de procurori că a comandat omorul cumnatei sale pentru a intra în posesia moşteniri părinţilor

Potrivit Procuraturii sect. Botanica, inculpatul a recurs la acest gest deoarece se afla în conflict cu fratele său şi cu soţia acestuia pentru că nu ajungeau la  înţelegere comună privind partajarea unui imobil şi afacerea moştenită de la părinţi.

În intervalul decembrie 2012 – ianuarie 2013, învinuitul prin intermediul unei persoane, a comandat asasinarea  femeii.

Astfel, în ianuarie curent, victima a fost atacată în plină stradă de un necunoscut cu cagulă pe faţă. Acesta i-a aplicat câteva lovituri de cuţit, apoi a fugit de la locul crimei. Victima, în vârstă de 33 ani, a rămas în viaţă deoarece a fost ajutată de un trecător care a chemat ambulanţa.


Bărbatul care a comandat omorul, intermediarul, dar şi cel care a atacat victima se află în stare de arest preventiv, iar procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală spre examinare instanţei de judecată.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de cele incriminate ei riscă ani grei de închisoare, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus