Trimite e-mail | Printeaza
Economie
21.08.2013

Premierul român Victor Ponta se va afla luni şi marţi la Chişinău

Premierul român Victor Ponta se va afla luni şi marţi la Chişinău

Premierul Victor Ponta va efectua săptămâna viitoare, luni şi marţi, o vizită în Republica Moldova, unde va participa la inaugurarea lucrărilor de construcţie a gazoductului Iaşi - Ungheni.

"Luni seară şi marţi suntem la Chişinău. În sfârşit, după nouă ani de vorbe goale, începem gazoductul", a anunţat, miercuri, premierul Victor Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

El le-a cerut miniştrilor Finanţelor, Educaţiei şi Justiţiei, despre care a spus că îl vor însoţi în vizita din Republica Moldova, să se pregătească în ceea ce priveşte proiectele pe care le au în derulare cu această ţară.

"Vă rog să vă pregătiţi să fie o întâlnire nu doar pentru a consemna primul lucru serios făcut în ultimii zece ani în relaţia dintre noi şi Moldova, dar şi celelalte proiecte pe care le avem în derulare", a afirmat primul-ministru.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a indicat că pe 3 octombrie se va reuni comisia mixtă româno-moldovenească, menţionând şi că există câteva măsuri clare de susţinere a demersurilor europene ale Republicii Moldova, scrie Agerpres.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus