Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.08.2013

Nicolae Timofti a semnat decretul privind numirea lui Anatol Arapu în funcția de ministru al Finanțelor

 Nicolae Timofti a semnat decretul privind numirea lui Anatol Arapu în funcția de ministru al Finanțelor

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat astăzi, 14 august a.c, în temeiul articolului 98 aliniat (6) din Constituția Republicii Moldova, la propunerea prim-ministrului Iurie Leancă, decretul privind revocarea din funcție, în baza cererii de demisie, a ministrului Finanțelor, Veaceslav Negruța.

Șeful statului a semnat decretul privind numirea lui Anatol Arapu în funcția de ministru al Finanțelor, la propunerea prim-ministrului Iurie Leancă. 

Anatol Arapu a deținut funcția de ministru al Finanțelor în perioada 1998-1999, după care a lucrat la compania Lukoil România ca director financiar, timp de un an, iar din 2001 până în prezent a deținut funcția de director general adjunct pe probleme economice și financiare.

Anatol Arapu s-a născut pe 27 noiembrie 1962 în s. Văsieni, Ialoveni. A absolvit facultatea de economie a Universității de Stat din Moldova în 1985, Institutul economico-statistic de la Moscova în 1987 și Institutul Organizației Mondiale a Comerțului din Geneva, Elveția în 1993

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus