Trimite e-mail | Printeaza
Politic
18.05.2013

Štefan Füle va vizita Chişinăul în perioada 18-19 mai pentru a participa la festivităţile Zilei Europei la "Satul European"

Štefan Füle va vizita Chişinăul în perioada 18-19 mai pentru a participa la festivităţile Zilei Europei la

Comisarul pentru Extindere şi Politica Europeană de Vecinătate, Štefan Füle va vizita Chişinăul în perioada 18-19 mai pentru a participa la festivităţile Zilei Europei la "Satul European".

"Eu voi fi în Moldova pentru a celebra valorile comune pe care le preţuiţi;statul de drept, libertăţile fundamentale, democraţia şi prosperitatea situate în centrul asocierii politice şi integrării economice oferite de Parteneriatului Estic şi care sînt urmărite împreună atît de UE cît şi de Moldova.'', a declarat comisarul Füle în ajunul vizitei sale.

În timpul sejurului său la Chişinău, d-lui se va întîlni, de asemenea, cu Preşedintele Republicii Moldova, dl Nicolae Timofti, alţi lideri politici, precum şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.

El va sublinia importanţa continuităţii politicii şi eforturilor de asigurare a incluziunii în procesele politice din ţară, în scopul promovării de mai departe a agendei de integrare europeană pentru beneficiul pe termen lung al cetăţenilor Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus