Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
09.01.2012

Cercetat penal pentru că ar fi estorcat 13 000 euro

Potrivit CCCEC, un cetăţean din Bălţi a fost reţinut de către ofiţerii Direcţiei generale teritoriale “Nord” a Centrului anticorupţie fiind bănuit de trafic de influenţă.

Acesta ar fi estorcat 13 000 euro sub pretextul că ar avea influenţă asupra persoanelor cu funcţie de răspundere din cadrul Comisariatului de Poliţie, Procuraturii şi Judecătoriei din municipiul Bălţi şi ar putea interveni pe lîngă aceştia pentru a nu-şi îndeplini obligaţiile de serviciu şi a fi mai loiali cu o persoană bănuită de comiterea unei tîlhării în proporţii deosebit de mari.

Conform denunţătorului, acesta ar fi achitat, pe parcursul lunii noiembrie, suma de 5000 de euro. La momentul reţinerii asupra cetăţeanului bălţean a fost depistată suma “restantă” de 8000 de euro, marcaţi “mită CCCEC”.

Momentan, bănuitul este deţinut în IDP al Comisariatului de poliţie Bălţi şi cercetat penal pentru trafic de influenţă. Daca vă fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu amendă de la 500 la 1 500 unităţi convenţionale sau privaţiune de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus