Trimite e-mail | Printeaza
Politic
20.05.2011

Va fi semnat un acord de colaborare intre Ministerul Federal de Interne al Germaniei şi Ministerul Afacerilor Interne al Moldovei

Prim-ministrul Vlad Filat a susţinut astăzi un briefing, în cadrul căruia a prezentat rezultatele vizitei sale în Germania, în perioada 17 - 20 mai 2011.

Referindu-se la întrevederea cu Ministrul Federal de Interne al Germaniei, Dr. Hans-Peter Friedrich, Premierul a spus că a avut o discuţie bună privind procesul de reformare a structurilor de drept din Moldova. Vlad Filat a menţionat că a convenit  asupra semnării unui acord de colaborare între Ministerul Federal de Interne al Germaniei şi Ministerul Afacerilor Interne al Moldovei. Documentul urmează a fi semnat în timpul preconizatei vizite a Ministrului de Interne al Germaniei în Republica Moldova.

Premierul a menţionat că în timpul acestei vizite a avut întrevederi importante cu Angela Merkel, Cancelar federal al Germaniei, cu Dr. Hans-Peter Friedrich, Ministrul Federal de Interne al Germaniei, cu Senatorul Frank Horch, ministru pentru Economie, Transport şi Inovaţie al oraşului-land Hamburg, cu reprezentanţi ai societăţii civile.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus