Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
14.04.2011

Comunicatul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor

Învinuirile apărute în presă în ultima vreme la adresa Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor cu referire la Compania aeriană de Stat ,,Air Moldova" sunt acuzaţii nefondate, prin care  se urmăreşte discreditarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi respectiv a ministrului Anatol Şalaru.

În spatele acestor acuzaţii se află persoane interesate, cu experienţă în domeniu, care şi-au propus să ducă la faliment Compania aeriană de Stat  ,,Air Modova", pentru ca ulterior să o poată cumpăra la un preţ nesemnificativ.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor afirmă cu toată responsabilitatea că se va opune acestui scenariu. Totodată, precizăm că oricât ar încerca respectivele forţe să discrediteze imaginea instituţiei noastre, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor nu va ceda presiunilor, va respecta şi în continuare legislaţia în vigoare şi îi va trata în mod egal pe toţi agenţii economici din domeniul transportului aerian, indiferent de forma de proprietate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus