Trimite e-mail | Printeaza
Social
22.06.2007

Ambasada Britanică la Chişinău a lansat un nou info-sistem telefonic şi site web pentru solicitanţii de viză britanică

Solicitanţii pot vorbi cu un agent specializat de vize la numărul de telefon 442-0-70-997-289, de luni pînă vineri, între orele 8.00 şi 17.00. Fiecare apel are costul echivalent a 14 USD, care pot fi achitaţi prin card de credit sau debit cu logo-ul Visa sau Master Card. În procesul plăţii se utilizează un sistem securizat şi automatizat. Agenţii specializaţi de vize vor expedia prin E-mail solicitanţilor toate actele necesare, inclusiv lista documentelor, materiale informaţionale de ordin general şi formularele oficiale.

Pentru informaţii suplimentare solicitanţii pot vizita site-ul www.visainfoservices.com. Acest site este gratuit şi oferă atât date generale, cât şi detalii specifice diferitor ţări cu privire la obţinerea vizei britanice.

Procesarea solicitărilor este gestionată de WorldBridge Service, o diviziune a Computer Sciences Corporation (NYSE: CSC). CSC este o companie globală lider în prestarea serviciilor în domeniul tehnologiilor informaţionale. CSC colaborează cu UKvisas pentru a oferi aceste servicii.

UKvisas este organul specializat al Guvernului Britanic responsabil de gestionarea a peste 150 de oficii de eliberare a vizelor în întreaga lume, în cadrul Ambasadelor Britanice, Înaltelor Comisariate şi Consulatelor Regatului Unit. Statisticile consulare indică o procesare anuală de 2,5 milioane de cereri de vize în 2005-2006.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus