Trimite e-mail | Printeaza
Social
21.06.2007

Trei funcţionari ai Ministerului Apărării sunt acuzaţi de cauzarea prejudiciului statului în valoare de 209 mii lei (17 mii USD)

Demnitarii militari sunt învinuiţi de procurori de încălcarea modului de livrare a mărfurilor conform legislaţiei în vigoare. Potrivit serviciului de presă al Procuraturii generalşe a Moldovei, încălcările au fost comise în cadrul executării contractului de achiziţionare a serviciilor, încheiat cu SRL „Steaua Service”, în valoare de 1 mil. 182 mii 900 lei privind confecţionarea a 5 mii seturi de costume. În rezultatul lipsei unul control strict asupra executprii contractului, statulului i-a fost adus un prejudiciu în valoare de 209 mii lei.

Cauză penală privind învinuirea a celor trei persoane cu funcţie de răspundere din cadrul Departamentului Dotări şi Direcţiei J4 Logistică a Ministerului Apărării în comiterea infracţiunii prevăzute de art.370 alin.(2) CP (exces de putere şi inacţiunea la exercitarea puterii) a fost remisă de Procuratura Generală către Judecătoria Militare spre examinare în fond.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus