Igor Corman propune adoptarea unei Declarații în sprijinul integrării europene a Republicii Moldova

Președintele Parlamentului Republici Moldova, Igor Corman, a înregistrat, la 25 octombrie curent, o inițiativă legislativă prin care propune adoptarea de către forul legislativ a unei Declarații cu privire la importanța Acordului de Asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană și a liberalizării regimului de vize pentru cetățenii moldoveni.

Comentarii

captcha
 
  • Artur 29.10.2013

    Sustin ideia trebuie neaparat sa fie adoptata si o declaratie , pentru a demonstra hotarirea nostra de a ne integra. Acum trecem print-o perioda importanta in care cetatenii trebuie sa se uneasca si sa lupte cot la cot pentru realizarea acestui vis european.

  • Mihai 29.10.2013

    Si eu sustin, deasemeni sustin si voi participa la evenimentul din 3 noiembrie, eu tot Spun Da Cursului UE al RM, pentru ca vreau un viitor mai bun, pentru ca imi pasa!!!!!

  • Ion 29.10.2013

    Integrarea este un interes national, chiar daca comunistii manipuleaza disperat dar oricum majoritatea cetetenilor isi doresc aceasta... Ideea lui Corman vine direct si la subiect care ar trebui pusa in practica in scurt timp...

Sus