Vlad Plahotniuc a anunțat că se retrage din funcția de deputat în Parlament

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a anunțat că se retrage din funcția de deputat în Parlament. În cadrul unui briefing de presă, astăzi, 28 octombrie a.c., Vlad Plahotniuc a precizat că decizia sa e motivată prin intenția de a acorda mai mult timp și efort activității de partid.

Comentarii

captcha
 
  • Sergiu 28.10.2013

    Aceasta decizie a lui Vald Plahotniuc , da un deznodamint si mai sincer prin urmare si mai credibil din partea cetatenilor RM, caci va avea si mai mult de-a se apropia de cetateni si de solutionarea problemelor acestora .Un pas respectuos din partea acestuia.

  • Marcel 28.10.2013

    Asta demonstreaza inca odata ca Plahotniuc nu are nimc de ascuns si ca prin renuntarea la imunitate nu are de ce se ascunde, iar tot ce sa spus despre el este un atac murdar al oponentilor si dusmanilor politici.

  • Inga 28.10.2013

    la nielul de profesionism si experienta pe care o are cred ca este o intentie buna de a se informa de la fata lokului despre necesitatile oamenilor p/u a contribui intr-un mod promt in asigurarea bunastarii cetatenilor RM

Sus