Igor Corman: Excluderea corupției din instituțiile de drept va stimula combaterea fenomenului și în alte domenii

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Corman, a participat la Conferința internațională „Republica Moldova: justiție fără de corupție”. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Europei în cooperare cu Ministerul Justiției în cadrul programului de sprijin oferit Republicii Moldova de către CoE „Facilitatea Parteneriatului Estic”.

Comentarii

captcha
 
  • Tina 21.10.2013

    E bine ca sunt ministri, deputati si in genere politicieni care nu sunt indiferenti de ceea ce se intimpla in jurul lor si incearca cu orice pret sa combata coruptia, deoarece ea distruge adevarul si ne face minciunosi. Corman inca o data a dovedit faptul ca ii pasa de RM si ca intr-adevar este gata sa interprinda proiecte de legi care sa fie in favoarea cetatnilor.

  • Ion 21.10.2013

    Iata si rezultate concrete in ceea ce priveste reforma intitutiilor de forta, apreciez profesionalismul si implicarea de care da dovada Corman. Este ambitios si asta da un plus de calitate si valoare.

  • Dima 21.10.2013

    Corman, dupa parerea mea, este cel mai bun diplomat din tara. Anume dinsul, cind a detinut functia de ambasador in Germania, a facut primii pasi pentru ai atrage pe cei de la Draeixlmaier la noi in tara. Cu timpul, compania germana specializata in producerea cablurilor electrice a creat aproape 7000 locuri de munca noi in Balti.

  • Vasile 21.10.2013

    Corman este un politician de valoare un profesionist in domeniu, si ne a demonstrat prin activitatea si aptitudinea serioasa fata de problemele existente ca ii pasa de ceea ce se petrece in RM si ca doreste un viitor mai bun pentru cetatenii ei...

Sus