Codul Transporturilor Rutiere, aprobat de Parlament în prima lectură

Parlamentul a aprobat în prima lectură proiectul Codului Transporturilor Rutiere, care prevede un sistem nou de organizare a activității în domeniu, în conformitate cu normele UE. Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a declarat în plenul Parlamentului că proiectul noului Cod vine să asigure condiţii prestării unor servicii de calitate a transporturilor rutiere şi în deplină siguranţă.

Comentarii

captcha
 
  • mihai croitoru 27.09.2013

    Era nevoie de un asemenea cod. Activitatea lui Botnari in functia de ministru al transporturilor impresioneaza. A facut mai multe in citeva luni decit Salaru in trei ani. Cit despre noul cod, mi-a placut ideea precum autocarele care transporta pasageri sa fie vopsite intr-o culoarea, astfel sa se deosebeasca de altele. In acest caz, este de mentionat, ca mai usor vor fi identificati transportatorii ilegali de pasageri.

  • Alisa 27.09.2013

    Cum sa nu fie aprobat daca este un proiect de lege foarte bun si in general de cind Vasile Botnari este in acest minister lucrurile s-au pornit si deja si rezultate sunt. Asa trebuie sa se lucrezein fiecare minister si atunci totul va avea un impact pozitiv

  • Viorica Stratan 27.09.2013

    De ce avem nevoie cu adevarat sunt trasporturi de calitate si sigure , Vasile Botnari prin aplicare acestui Cod al Transporturilor Rutiere va acorda servicii de calitate cetatenilor .

  • Florin 27.09.2013

    Republica Moldova avea nevoie de un astfel de cod al Transportatorilor Rutier. Ma intreb de ce s-a asteptat atita timp, si tocmai Vasile Botnari a venit cu aceasta initiativa. S-au pierdut trei ani ! Fostul ministru nu stiu cu ce se ocupa, pentru ca numai nu cu ceea ce presupune functia sa...

Sus