Preşedintele Timofti l-a desemnat pe Vlad Filat să formeze noul guvern

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat astăzi, 10 aprilie a.c., pe Vlad Filat candidat pentru funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut de către șeful statului în cadrul unui briefing de presă. Decizia a fost luată în urma consultărilor finale purtate astăzi cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare ale PD, PL și PLDM, informează Serviciul de presă al Președinției Republicii Moldova.

Comentarii

captcha
 
  • denis 10.04.2013

    nu stiu eu care va fi finalitatea acestei nominalizar a lui filea, dar eu cred ca oricum candidatura lui filat este cea mai neinspirata decizie care era posibil de facut...dar oricum nu dau vina pe presedintele timofti, deoarece el nu a avut de ales, aici de fapt vinovati se fac cei de la pldm care din cauza ca filat se tine cu ambele miini de functie, l-au inaintat iarasi pe aesta... Ei dar situatia oricum cred ca acum e diferita, stiti "net huda bez dobra" asa ca situatia poate lua diferite intorsaturi, : 1. Filat nu va fi votat si va avea si mai mult de perdut in alegerile anticipate dupa ce s-a compromis in fata populatiei RM foarte tare. 2. In caz ca va fi ales, el deja nu mai avea acele atributii, deoarece dupa cum a spus si Marian Lupu, cei de la PDm, vor vota pentru aceasta candidatura numai in cazul cind se va schimba sistemul si guvernul va deveni o institutie mult mai transparenta decit este acum, si desir asteptam si demisia ministrilor compromisi.

  • gindliber 10.04.2013

    Vlad Filat a facut foarte multe lucruri frumoase pentru Republica Moldova, pentru care la momentul dat merita doar cuvinte de lauda. Dumnealui este un profesionist de nota 10, care nu se gaseste usor pe drumuri, mai ales pe drumurile Moldovei. Am incredere in dumnealui.

Sus