Delegaţia R.Moldova în Comisia Unificată de Control îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia creată în domeniul respectării drepturilor fundamentale ale omului în regiunea transnistreană

Relevant în acest sens, este recentul caz al cetăţeanului Pavel Cmili, colaborator al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Amintim, că la data de 25 decembrie 2012, cet. Cmili Pavel, a fost sechestrat de la domiciliu, din s. Parcani r-ul Slobozia (amplasat în Zona de Securitate), de către reprezentanţii structurilor de forţă transnistrene. Până la moment nu este cunoscut locul aflării acestuia.

Comentarii

captcha
 
  • nichifor 16.01.2013

    Trasnistia are mari cestionare care nu sunt indrumate in partile dreptului al omului,nu este de mirare ca sa facut aciest lucru cu Pavel Cmili.Din toate puncturile de vedere Moldova pe stinga si pe dreapta cu deferite domenii nu au dreptul sa complice drepturile omului macar ca politica ambele parti este pe calea care nu poate a se aseza la masa de convorbire diplomatica.Nu este inteles care este valoarea politeca Moldoa-Transinsteana pentru Moldova de integrarea Europeana,bine inteles ca Rusia nu poate sa fie de acord de a indeplini drepturile omului tocmai ca Moldova facie partie de politeca romina asa crede Rusia,Moldova nu este pentru politica romina Moldova este pentru politica Europeana pentru integrare pentru drepturile omului in total in Europe si europa de sever.Asta trebue sa cunoasca Rusia si Transnistia.Daca merge vorba de progrese bilaterale politeca deplomatica si mondiala diplomatica.

Sus