Marian Lupu a avut astăzi o întrevedere cu un grup de reprezentanți ai producătorilor agricoli, patronatului și sindicatelor din ramura agroalimentară

Președintele interimar al Republicii Moldova, Președinte al Parlamentului, Marian Lupu, a avut astăzi o întrevedere cu un grup de reprezentanți ai producătorilor agricoli, patronatului și sindicatelor din ramura agroalimentară.

Comentarii

captcha
 
  • ion croitoru 10.02.2012

    Foarte mult a fost criticata politica fiscala pe anul 2012,plus la toate in cadrul parlamentului au existat o serie de polemici privind acest proiect care din start sa vazut ca nu este prea bun. Foarte mult mi-a placut propunerile lui Vlad Plahotniuc la proiectul bugetar-financiar, prin aceste se numara: dublarea scutirilor personale pentru angajaţi, scutirea tinerilor angajaţi de impozitul pe venit, impozitul de 3% pentru salariile mai mari de trei mii de lei, precum şi instituirea pragului de impozitare de 25% pentru cei cu venituri de peste 500 mii de lei. De asemenea se propune deducerea cheltuielilor personale social importante, precum cele pentru instruire şi educaţie, întreţinerea şi reparaţia locuinţelor, transport, stimularea angajării în câmpul muncii a tinerilor prin reducerea contribuţiilor sociale a patronilor la angajarea studenţilor sau a absolvenţilor etc. Personal am sustinut aceasta initiativa, pacat ca nu sa luat in consideratie asemenea lucruri de Ministerul Finantelor.

Sus