Igor Dodon: Noi nu vom admite alegerea unionistului Mihai Ghimpu în vreo funcție-cheie în stat

Printr-o declaraţie de presă, Igor Dodon a declarat: „Reiterez pentru cei care nu au înțeles suficient de bine mesajul nostru – noi, cei trei deputați, numiți și grupul Dodon, dorim evitarea alegerilor anticipate și suntem gata să votăm pentru un candidat apartinic, din afara Alianței de guvernare. În așa mod, va fi depășită criza politică, va fi reformatată guvernarea și vor fi create premisele pentru stabilitate politică și dezvoltare economică pe trei ani înainte.

Comentarii

captcha
 
  • Nic 14.11.2011

    Cine esti tu Dodoane ca hotarasti de acum cine si ce posturi sa ocupe. La tine in sat poate poti sa-ti permiti asa ceva. Esti un ticalos si nu face nici sa treci pe linga Ghimpu. Tradatorii nici odata nu se limiiteaza la o singura ytradare.

  • Mihail Moraru 14.11.2011

    Acest boseac pe nume Dodon este blestemat si in satul sau natal,Sadova,un sat jerfa a crimelor comunistilor.Dodon este un incult, cu un nivel intelectual destul de jos. Dodon, un sustinator aprig al fascistilor din Liga Tineretul Rus.Dodon din prostie si lipsa de cultura batjocoreste tot ce e sfint la moldoveni. BLESTEMAT SA FII DODONULE CA POLITICIAN S PERSOANA PUBLICA.

Sus