Joseph Biden şi Vlad Filat au ţinut astăzi cîte un discurs în faţa miilor de cetăţeni adunaţi în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet

Joseph Biden a salutat cetăţenii Republicii Moldova aflaţi în scuarul Teatrului de Operă şi Balet, dar şi pe toţi cei care nu au reuşit să ajungă la eveniment. Oficialul a spus că a venit în Republica Moldova pentru a felicita cetăţenii moldoveni cu succesele înregistrate în ultima perioadă, dar şi cu 20 de ani de la obţinerea independenţei. Vicepreşedintele a precizat că reformele demarate de autorităţile de la Chişinău şi succesele obţinute sînt un mesaj puternic pentru milioane de oameni.

Comentarii

captcha
 
  • Vasile 13.03.2011

    Numai ca ,,discursul,, lui Vlad Filat,de fapt, a fost proslavirea marelui partid cu numele de PLDM si a iubitului sau conducator,Vlad Filat. Misiunea lui Filat era sa-l prezinte si sa-i ofere cuvintul lui Joseph Biden, Vicepresedintele SUA,si atit.Dar,Filat expromt,cu putin timp inainte de ceremonie,incalcind cele mai simple uzante diplomatice,a uzurpat Tribuna oficiala a SUA,de parca ar fi fost Consulatul Romaniei si s-a aburcat la pe ea. RUSINE, Filea!!!

Sus