Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2021-01-25/oportunita-i-webinare-in-marketing-digital-pentru-tinerii-antreprenori-65205.html
Data: Jan 25, 2021 (19:43)

Oportunități: Webinare în marketing digital pentru tinerii antreprenori

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că, în cadrul inițiativei „Tinerii în afaceri”, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu suportul Inițiativei Central Europene, lansează un curs compus din 16 seminare în domeniul marketingului digital.

Aceste webinare sunt organizate pentru tinerii antreprenori sau pentru cei care doresc să devină antreprenori (criteriul de vârstă: până la 35 ani). Obiectivul cursului este de a consolida abilitățile participanților privind marketingul digital, cum ar fi utilizarea mediilor digitale (comerț electronic, marketing on-line), utilizarea rețelelor sociale, conectarea online cu potențialii cumpărători, optimizarea motoarelor de căutare și cunoașterea instrumentului Google Analytics, precum și cunoașterea instrumentelor pentru cercetarea eficientă a pieței.

Sesiunile vor fi susţinute într-o manieră interactivă și vor include prezentări, exerciții practice, studii de caz și sesiuni individuale.  

Participarea este gratuită iar locurile sunt limitate. Înregistrarea urmează a fi efectuată până pe 27 ianuarie 2021 la următorul link.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina evenimentului pe Facebook.