Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2020-03-02/in-perioada-11-14-martie-2020-va-avea-loc-o-noua-edi-ie-a-expozi-iei-moldagrotech-63074.html
Data: Mar 2, 2020 (21:16)

În perioada 11 - 14 martie 2020 va avea loc o nouă ediție a expoziției Moldagrotech

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, informează că, în perioada 11 - 14 martie 2020, la Chișinău, va fi organziată cea de-a  XXXVIII-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (ediția de primăvară).
 
Deschiderea oficială a expoziției va avea loc pe 11 martie 2020, ora 11:00, pavilionul central, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO. Peste 100 de companii din 9 țări: Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria, se vor reuni la eveniment pentru a prezenta noi utilaje, echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură.

Oferta expoziției cuprinde peste 1.000 de modele de mașini și echipamente agricole, cele mai moderne tehnologii și echipamente pentru irigare, zootehnie, producție vegetală și viticultură, sere, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor, material semincer etc.

În cadrul Programului expozițional, vor fi organizate o serie de seminare, mese rotunde, instruiri, în cadrul cărora oameni de știință, experți din domeniu, vor aborda cele mai actuale și utile subiecte pentru a face agricultura mai atractivă și mai modern.

Totodată, tradițional în cadrul expoziției va avea loc și concursul cu participare internaţională ”Util pentru Moldova”. Scopul concursului este asigurarea producătorilor agricoli cu tehnică agricolă performantă pentru realizarea procesului tehnologic în condiţiile climatice actuale prietenoase mediului şi dezvoltarea businessului în complexul agroindustrial al Republicii Moldova.