Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2019-12-17/parlamentul-republicii-moldova-organizeaza-in-perioada-1724-decembrie-o-expozi-ie-cu-v-nzare-moldova-62231.html
Data: Dec 17, 2019 (20:39)

Parlamentul Republicii Moldova organizează în perioada 17-24 decembrie o expoziție cu vânzare ”Moldova 2020”

Parlamentul Republicii Moldova organizează în perioada 17-24 decembrie o expoziție cu vânzare ”Moldova 2020”. Donațiile de bani vor fi transmise  Centrului de plasament pentru persoane vârstnice şi persoane cu dizabilități din comuna Cocieri, raionul Dubăsari, patronată de Legislativ.
 
Lucrările expuse sunt realizate de fotografului Parlamentului Eduard Bîzgu. Fotografiile, printate pe pânză, prezintă Moldova în frumusețea și diversitatea ei.

Expoziția ”Moldova 2020” conține 20 de imagini cu peisaje, inclusiv panoramice, precum și teme sociale de actualitate. ”Este prima mea expoziție personală și mă bucur că este una caritabilă”, a menționat Eduard Bîzgu.
 
Toți angajații și vizitatorii Parlamentului în această perioadă sunt invitați să doneze bani în cadrul acestei acțiuni.
 
Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități (adulte), comuna Cocieri, raionul Dubăsari, este instituţie de asistență socială și de reabilitare/recuperare, cu o capacitate de 355 de paturi. Centrul de plasament este patronat de Parlamentul Republicii Moldova. De mai mulți ani, beneficiarii centrului se bucură de susținerea instituției parlamentare atât de sărbători, cât și cu numeroase alte ocazii, anunță Direcția generală comunicare și relații publice, Parlamentului Republicii Moldova.