Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.11.2019

Bărbat reţinut de ofiţerii CNA şi procurori pentru corupere activă. Ar fi promis 4 000 de lei oamenilor legii şi a fost denunţat la CNA

Un bărbat din raionul Taraclia a fost reţinut de ofiţerii DGT,,Sud" a CNA şi procurorii anticorupție. Acesta este cercetat penal pentru corupere activă.

Potrivit polițiștilor de patrulare care au sesizat CNA, șoferul le-ar fi promis oamenilor legii suma de 4 000 de lei pentru a nu documenta faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică, lipsa permisului de conducere şi încălcarea regulilor de folosire a căștii de protecție a motocicletei.

Ca rezultat al măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unități convenționale.

Potrivit CNA, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Oficiul sud al Procuraturii Anticorupţie conduce urmărirea penală.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus