Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.09.2019

200 litri de alcool din regiunea transnistreană, reținute de echipele mobile ale Serviciului Vamal

Un caz de trafic ilicit cu alcool etilic a fost deconspirat de către echipele mobile ale Serviciului Vamal, în cadrul celei de-a doua linii de control, în nordul țării. Ofițerii vamali au reținut peste 200 de litri de alcool, care, conform informațiilor deținute, erau transportate prin eludarea controlului vamal.

Alcoolul a fost depistat într-un autoturism de model Volkswagen Golf, acesta fiind stopat pentru verificări în localitatea Vălcineț (raionul Ocnița). Ca urmare a controlului vamal, din salonul automobilului, vameșii au ridicat 11 butelii cu alcool, cu volumul de 20 de litri fiecare, fără acte de proveniență.

Potrivit informațiilor, șoferul transporta marfa din regiunea transnistreană, ocolind posturilor vamale interne de control, astfel încercând să se eschiveze de la achitarea accizelor, TVA-ului și taxei vamale.

Ca urmare, alcoolul a fost ridicat de către echipele mobile în vederea continuării cercetărilor, iar șoferul este documentat pentru trafic ilicit cu produse alcoolice, anunță Serviciul Vamal.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus