Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.10.2018

Sondaj online cu privire la activitatea centrelor multifuncționale ale Agenţiei Servicii Publice

Agenţia Servicii Publice a lansat astăzi, 15 octombrie 2018, un sondaj de opinie online ce are drept scop îmbunătăţirea calităţii deservirii cetățenilor în cadrul centrelor multifuncționale. Formularul cu întrebări poate fi completat pe site-ul Agenției www.asp.gov.md în partea superioară a paginii web.

Doritorii își pot exprima opinia vizavi de programări, rândul electronic, timpul de așteptare, calitatea deservirii și atitudinea personalului. Pentru început solicitantul va selecta centrul multifuncțional la care a fost deservit, ulterior data vizitei, numărul ghișeului, domeniul/domeniile în care a solicitat servicii. De asemenea, cetățenii își pot exprima în scris obiecțiile și propunerile.
Reamintim că în vara acestui an Agenţia Servicii Publice a lansat un sondaj similar pe suport de hârtie. La fiecare ghișeu al centrelor multifuncționale au fost puse la dispoziția cetățenilor chestionare. Prin intermediul lor solicitanții își pot exprima punctul de vedere referitor la activitatea oficiilor ASP și atitudinea personalului.

Până în prezent au fost completate și analizate 9524 de chestionare. Rezultatele au arătat un grad înalt de satisfacție al cetățenilor față de condițiile de deservire în centrele multifuncționale – 96,5%. 99 la sută dintre respondenți au fost mulțumiți de zona de informații, 98% au apreciat deservirea la ghișee, iar 97%– rândul electronic.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus