Trimite e-mail | Printeaza
Politic
18.01.2018

Ministrul Tudor Ulianovschi l-a primit pe Reprezentantul special al Ucrainei pentru reglementarea transnistreană, Victor Krijanivski

La 18 ianuarie 2018, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, l-a primit pe Reprezentantul special al Ucrainei pentru reglementarea transnistreană, Ambasadorul Victor Krijanivski, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda procesului de reglementare, o atenţie aparte fiind acordată obiectivelor prioritare pentru anul 2018.

Potrivit MAEIE, interlocutorii au salutat numirea recentă a lui Franco Frattini în calitate de Reprezentant special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE, exprimându-şi, totodată, speranţa că Preşedinţia italiană a acestei organizaţii va contribui la menţinerea dinamicii pozitive care s-a conturat anul trecut sub egida Preşedinţiei austriece la OSCE.

În incinta MAE IE, Ambasadorul Krijanivski a avut, de asemenea, o discuţie pertinentă pe această temă şi cu Secretarul de Stat Tatiana Molcean.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus