Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.01.2017

Guvernul a lansat concursul pentru selectarea noilor membri ai Consiliului Național pentru Participare

Guvernul a lansat concursul pentru selectarea noilor membri ai Consiliului Național pentru Participare

Pentru a-şi consolida dialogul cu societatea civilă, dar şi pentru a facilita implicarea organizaţiilor non-guvernamentale în procesul de elaborare şi implementare a politicilor publice, Guvernul anunţă concurs public pentru selectarea noilor membri ai Consiliului Național pentru Participare (CNP).
 
Membrii ai CNP-ului pot fi reprezentanţii organizaţiilor non-guvernamentale şi ai organizaţiilor de cercetare care, prin activitatea desfăşurată, facilitează participarea societăţii la elaborarea, implementarea şi evaluarea documentelor de planificare strategică. La concurs nu pot participa persoanele care deţin funcţii de demnitate publică.
 
În procesul de selectare a noilor membri ai Consiliului, Comisia va evalua profilul studiilor candidaţilor, experienţa de muncă a acestora şi performanţele obţinute, precum şi implicarea în diferite proiecte.
 
Doritorii de a participa la concurs trebuie să depună o scrisoare de motivație, semnată de conducătorul organizației, CV-ul persoanei delegate, informaţii privind activitatea organizaţiei şi copia certificatului de înregistrare, anunță un comunicat al executivului.
 
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie 2017, ora 17.00. Acestea pot fi transmise în formă printată către Cancelaria de Stat, Piaţa Marii Adunări Naţionale, nr. 1, sau în format electronic pe adresa: ludmila.catan@gov.md.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus