Trimite e-mail | Printeaza
Politic
05.01.2017

Premierul Pavel Filip l-a felicitat pe omologul său român, Sorin Grindeanu cu prilejul învestirii în funcție

Premierul Pavel Filip l-a felicitat pe omologul său român, Sorin Grindeanu cu prilejul învestirii în funcție

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare omologului său român, Sorin Grindeanu, cu ocazia învestirii în funcţia de Prim-ministru al României.
 
În mesajul semnat de Pavel Filip este remarcat ritmul ascendent al relaţiilor moldo-române și amplificarea cooperării bilaterale dintre state noastre odată cu instituirea Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova.
 
“Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima recunoștința pentru disponibilitatea României de a susţine eforturile autorităţilor moldoveneşti de aliniere la standardele şi valorile europene, prin implementarea agendei de asociere cu UE, de modernizare a ţării noastre şi prin implementarea proiectelor energetice, educaţionale şi sociale”, se mai spune în scrisoare.
 
Totodată, șeful Executivului a exprimat convingerea că şi pe viitor Republica Moldova se va bucura de sprijinul României în realizarea priorităţilor agendei bilaterale şi a obiectivelor majore în materie de modernizare și integrare europeană a țării noastre, iar dialogul dintre statele noastre va rămâne în continuare unul activ, anunță un comunicat al guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus