Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.07.2016

În perioada 12-13 iulie 2016 în Germania va avea loc cea de-a 7-ea conferinţă bavareză pentru promovarea măsurilor de consolidare a încrederii

În zilele de 12 şi 13 iulie curent, în oraşul german  Bad Reichenhall, îşi va ţine lucrările tradiţionala Conferinţă anuală cu tematica  „Măsurile de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean”, organizată de Misiunea OSCE în Moldova, împreună cu Preşedinţia OSCE şi Guvernul Germaniei.
       
Delegaţia Republicii Moldova la acest eveniment important va fi condusă de Viceprim-ministrul pentru reintegrare Gheorghe Bălan. Din delegaţie vor face parte şi şefii grupurilor sectoriale de lucru, alţi oficiali.
 
Agenda Conferinţei include discuţii separate la nivel înalt şi cîteva sesiuni tematice, cu participarea partenerilor internaţionali, în cadrul cărora vor fi discutate subiecte de interes comun de pe agenda dialogului Chişinău-Tiraspol, ce vizează domeniul educaţiei, transporturilor, telecomunicaţiilor etc., comunică Biroul pentru Reintegrare.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus