Trimite e-mail | Printeaza
Social
19.11.2015

CNAS: Plata pensiilor, precum şi a indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii se efectuează lunar în regim obişnuit

CNAS: Plata pensiilor, precum şi a indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii se efectuează lunar în regim obişnuit

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că plata pensiilor, precum şi a indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii se efectuează lunar în regim obişnuit, fără a înregistra restanţe la acest compartiment.

Pe data de 16 noiembrie, curent, a fost efectuat transferul de mijloace financiare pentru finanţarea indemnizaţiilor familiilor cu copii, iar la 18 noiembrie – ultimul transfer pentru plata pensiilor de asigurări sociale, pentru luna noiembrie 2015. Pe parcursul perioadei ianuarie-noiembrie 2015 pentru plăţile sociale au fost transferate mijloace financiare în sumă totală de 11,1 miliarde lei.
Beneficiarii îşi pot ridica pensiile şi indemnizaţiile adresate familiilor cu copii la data stabilită, la prestatorul de plată pe care l-au selectat, fie la Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” sau la una dintre instituţiile bancare.

Beneficiarii care, din motive personale, nu şi-au primit pensia sau indemnizaţia adresată familiilor cu copii în luna curentă, plata acesteia va fi inclusă în luna următoare.

Amintim că beneficiarii de prestaţii sociale stabilite prin intermediul instituţiilor de forţă (Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării, Serviciul de Informaţii şi Securitate etc.) nu sunt deserviţi de Casa Naţională de Asigurări Sociale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus