Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
19.08.2015

Moldovenii care au drum la Milano, se pot alege cu bilete de intrare gratuită la World Expo Milano 2015

Planificați o călătorie la Milano până pe 31 octombrie 2015? Deja sunteși acolo? Dacă răspunsul este DA, atunci organizatorii Expo-Milano 2015 vă invită să participați la concurs. Cu puțin noroc, însă mult entuziasm în a vedea o expoziție de talie mondială, la care participă, în premieră, și țara noastră, vă puteți alege cu două bilete de intrare gratuită.

Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular de participare pe platforma, http://worldexpo.md/app/webroot/formular/form.html , să vă faceți o zi liberă în agenda stabilită deja pentru plecarea la Milano, pentru a vizita pavilionul țării, precum și întreaga expoziție, și săptămânal să urmăriți site-ul www.worldexpo.md și pagina pavilionului pe Facebook (Moldova Pavilion at Expo Milano), ca să vedeți dacă vă numărați printre cei 10 câștigători. Fiecare câștigător se va bucura de splendoarea și spectaculozitatea expoziției nu de unul singur, ci împreună cu cine vrea, asa cum va câștiga două bilete de intrare.

În concurs se pot înscrie absolut toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de țara unde se află la moment. Important ca până la 31 octombrie 2015 să aibă drum la Milano. Participanții care s-au înscris la concurs, dar care nu s-au găsit printre cei 10 câștigători, participă în mod automat, la următoarea extragere. Astfel șansele de câștig sunt mai mari pentru toți participanții. Extragrea va purta un caracter aleatoriu, prin interemdiul aplicației ramdom.org, iar câștigătorii își vor primi biletele direct în poșta electronică.

Din 1 mai până pe 31 octombrie 2015, Republica Moldova participă, în premieră, cu pavilion propriu, la expoziția globală Expo-Milano 2015, care se desfășoară la Milano, Italia. Genericul ediției este ,,Hrană pentru planetă. Energie pentru viaţă”. În primele trei luni de la lansarea Expo-Milano 2015, pavilionul Republicii Moldova a găzduit variate evenimente de prezentare a celor mai importante ramuri ale economia țării: agricultură, textile, vinificație, turism. De asemenea, vizitatorii au parte de diverse expoziții de picturi, precum și master-class-uri culinare.

”EXPO” este una din cele mai importante expoziții mondiale generice. Din momentul instituirii, în 1851, evenimentele ”EXPO” au devenit simbol al industrializării și constituie o platformă deschisă pentru demonstrarea progreselor tehnice și tehnologice. În cadrul expozițiilor mondiale, statele promovează idei și tehnologii care schimbă lumea. La EXPO 2015 vor lua parte 140 de țări și numeroase organizații internaționale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus