Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.01.2015

Maistrul superior al unei şcoli profesionale condamnat la închisoare

Maistrul superior al unei şcoli profesionale condamnat la închisoare

Acum două luni, Serviciul Sud al Procuraturii Anticorupţie l-a deferit justiţiei pe maistrul superior al unei şcoli profesionale din or. Cahul sub acuzaţia de trafic de influenţă, iar recent, acesta a fost recunoscut culpabil şi condamnat la 2 ani închisoare în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit probelor prezentate de procurori, inculpatul a extorcat 300 euro de la un fost elev, susţinînd că are influenţă asupra unor persoane responsabile din cadrul Secţiei Înregistrare a Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Ceadîr-Lunga, pe care îi poate determina să-i faciliteze susţinerea cu success a examenului de calificare şi obţinerii permisului de conducere.
Reţinerea în flagrant a maistrului a avut loc pe 9 octombrie 2014, de către procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA, imediat după primirea banilor pretinşi de la elev.

De notat că, pe 20 iunie 2014, inculpatul a mai fost condamnat pentru acţiuni similare la amendă în mărime 42 mii lei, însă concluzii nu a făcut şi a comis o nouă infracţiune, anunță Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus