Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.10.2014

Încă un partid politic a depus documentele la CEC pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral

Încă un partid politic a depus documentele la CEC pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral

Astăzi, 20 octombrie 2014, Partidul Acţiunea Democratică a depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) documentele în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. La ora 17.00 a aceleiaşi zile, membrii CEC au stabilit ca acest partid politic să fie înscris prealabil în buletinul de vot la poziţia a 17-a.

Potrivit CEC, în conformitate cu pct. 14 a Regulamentului cu privire la procedurile de tragere la sorţi aprobat prin hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr.1811 din 5 august 2008, în cazul în care un singur candidat depune documentele spre înregistrare, organul electoral se convoacă pentru a-i atribui numărul de ordine respectiv în buletinul de vot.

Conform Codului electoral, CEC efectuează înregistrarea candidaţilor desemnaţi în alegeri în decursul a 7 zile de la data primirii actelor. Ordinea de înscriere în buletinul de vot rămîne definitivă numai după înregistrarea la CEC în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus