Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.07.2014

Delegație a Congresului SUA în vizită în Moldova pe 2 iulie

Delegație a Congresului SUA în vizită în Moldova pe 2 iulie

O delegație a Congresului SUA va vizita Moldova pe 2 iulie. Delegația include Senatorii Ben Cardin și Roger Wicker, precum și membrii Camerei ReprezentanțilorȘ Robert Aderholt, Phil Gingrey, Adam Schiff și David Schweikert.  Senatorii Ben Cardin și Roger Wicker reprezintă comisiile pentru servicii armate, buget, comerț, știință, transport, mediu și lucrări publice, relații externe, economie, businessul mic și antreprenoriat.  Membrii Camerei Reprezentanților Aderholt, Gingrey, Schiff și Schweikert reprezintă comisiile pentru obligarea fondurilor, energie și comerț, administrare, servicii secrete, businessul mic, știință, spații și tehnologii.

Senatorii Cardin și Wicker și reprezentanții Aderhold și Gingrey sunt membri ai Comisiei pentru Securitate și Cooperare cu Europa, cunoscută ca Comisia Helsinki.

Vizita delegației în Moldova este parte a unei vizite mai vaste regionale, care include opriri în Azerbaidjan și Georgia.  În Moldova delegația se va întâlni cu reprezentanți ai Guvernului, reprezentanți ai opoziției și ai societății civile.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus