Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
30.01.2014

Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil călătoriile în România și Ucraina

Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil călătoriile în România și Ucraina

Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră recomandă cetățenilor moldoveni să evite pe cât posibil călătoriile în România și Ucraina sau tranzitarea acestora, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și situațiilor incerte create pe mai multe trasee naționale și internaționale.

Astfel, aducem la cunoștință, că activitatea punctelor de trecere Cairaclia - Zaliznicinoe, Cișmichioi - Dolinskoe, Vulcănești - Vinogradovka, Mirnoe-Tabaki și Giurgiulești - Reni rămâne în continuare sistată, urmare a formării sulurilor de zăpadă şi blocare a căilor de acces pe partea ucraineană.

La fel, până la momentul de față, și cele două puncte de trecere de tip debarcader Cosăuţi - Iampoli" şi „Soroca - Ţekinovka" nu și-au reluat activitatea.

Atenţionăm toţi participanţii la traficul transfrontalier care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, să se folosească de serviciile altora, dislocate în această direcţie.

Menționăm, că fluxul de persoane și mijloace de transport este unul moderat, numărul de traversări ale hotarului s-a redus semnificativ atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Pentru detalii cu privire la situaţia de la frontieră, toţi cetăţenii pot accesa pagina web a Serviciului Vamal, www.customs.gov.md, (traficul la frontieră). Concomitent reamintim, că puteți contacta Call Center al Serviciului Vamal pentru a obține consultații sau a sesiza despre orice fraudă la tel. + (373 22 ) 574 111.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus