Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-12-30/a-aparul-cel-deal-doilea-numar-al-revistei-guvernului-in-format-electronic-32906.html
Data: Dec 30, 2013 (19:04)

A apărul cel de-al doilea număr al revistei Guvernului, în format electronic

În ediția curentă sunt publicate materiale despre Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, unde țara noastră a parafat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, făcut imediat public de către Guvern, dar și despre efectele acestui acord pentru regiunea transnistreană.

Totodată, publicația face bilanțul activității ministerelor pe parcursul anului 2013, redă drama unei mame bolnave de cancer, care are patru copii, și care a fost vizitată de Premierul Iurie Leancă, în cadrul campaniei „De Crăciun, fii mai bun”, difuzată la postul public de televiziune, și mai oferă un interviu pe tema reformei în justiție cu experți independenți.

Un subiect aparte îl constituie „Reforma Administrației Publice Centrale - realizări și perspective”, cu prilejul încheierii activităților proiectului RAPC, finanțat din Fondul fiduciar multidonator și gestionat de Banca Mondială.

În plus, veți găsi mesajul integral scris de către Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, în cartea de oaspeți, după ce a vizitat renumitele hrube de la Cricova.

Primul număr a fost lansat pe 28 noiembrie 2013, în ajunul Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Revista Guvernului apare o dată pe lună, în format electronic, și oferă informații ample despre activitatea Cabinetului de miniștri. Publicația este în limba română și e distribuită instituțiilor media, primăriilor, organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor publice, universităților, agenților economici, misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova.

Revista este elaborată și machetată de Biroul comunicare și relații cu presa al Guvernului și poate fi accesată aici:

http://www.gov.md/doc.php?l=ro&idc=628&id=7156.