Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.11.2013

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt

Suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt

Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, tronsonul cuprins între străzile Ciuflea şi Ismail, în perioada 23 noiembrie 2013 (ora 6.00) – 24 noiembrie 2013 (ora 24.00), în legătură cu executarea lucrărilor de reconstrucţie a colectorului de canalizare.

Pe perioada efectuării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează.
 
Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 28 în direcţia Gări Feroviare – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit; În direcţia Pieţei „Dimitrie Cantemir” – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, Henri Coandă, piaţa „Dimitrie Cantemir” şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 4 în direcţia Gării Feroviare – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit; În direcţia opusă – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 2 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Viaduct şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 22 în direcţia sectorului Botanica – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, Bucureşti, Viaduc şi în continuare pe traseul stabilit; în direcţia opusă – Viaduct, străzile Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, Henri Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir” şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor nr. 3, A, 122 în direcţia Gării Feroviare – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ismail, Bucureşti, Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit; în direcţia opusă – de pe străzile Ciuflea pe str. Bucureşti, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei de autobuz nr. 5 în direcţia Gării Feroviare – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ismail, Bucureşti, Viaduct şi în continuare pe traseul stabilit; în direcţia opusă – de pe Viaduct pe str. Bucureşti, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 17 şi 46 se scurtează până la str. Ismail, după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Tighina, 31 August 1989, Ismail, bd Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.
 
Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus