Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-10-01/doi-tineri-au-fost-condamnatzi-la-ani-grei-de-detentzie-pentru-omorul-unui-barbat-care-dormea-in-aut-31543.html
Data: Oct 1, 2013 (10:40)

Doi tineri au fost condamnaţi la ani grei de detenţie pentru omorul unui bărbat care dormea în automobilul său

Potrivit Serviciul de presă al Procuraturii Generale, doi tineri din Hînceşti au fost condamnaţi la ani grei de detenţie pentru omorul unui bărbat care dormea în automobilul său, parcat la marginea unui sat.

Din datele procurorilor, în august 2012, inculpaţii (dintre care unul era minor) au atacat un bărbat care dormea în maşina sa, parcată la marginea satului Cărpineni. Inculpaţii au lovit victima cu pumnii şi picioarele după care i-au sustras bani şi bunuri în valoare de 8700 de lei.

Peste câteva ore minorul a revenit la locul crimei, a scos bărbatul din maşină şi l-a înjunghiat cu un cuţit după care a incendiat automobilul.

Pentru omor intenţionat, tâlhărie şi distrugerea intenţionată a bunurilor, minorul a fost condamnat la 12 ani şi 6 luni de detenţie, iar complicele său îşi va petrece următorii 15 ani după gratii.

Sentinţa poate fi atacată în termenii stabiliţi de lege.