Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
29.07.2013

Perspective reale pentru zboruri low-cost în Republica Moldova

Perspective reale pentru zboruri low-cost în Republica Moldova

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor deschide noi perspective pentru zborurile low-cost din Aeroportul Internaţional Chişinău. Compania low-cost a Emiratului Dubai , „flydubai” , planifică să opereze din această toamnă şi în Republica Moldova. Conducerea ministerului a purtat deja discuţii concrete în acest sens cu dna Andrea Catto, managerul comercial al „flydubai” pentru Europa.
 
 A fost elaborat şi un Acord privind serviciile aeriene, pentru a fi semnat în timpul apropiat între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite. Documentul va oferi baza juridică pentru operarea zborurilor regulate spre Chişinău de către compania desemnată de către Emiratele Arabe.
 
Potrivit dnei Andrea Catto, compania planifică să introducă curse regulate pentru toată durata anului. De asemenea, „flydubai” are posibilitatea să ofere conexiuni comode cu cca 60 de destinaţii din gestiunea sa.
 
Obiectivul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor este de a crea condiţii atractive pe piaţa aeriană, astfel ca tot mai multe companii să vină în Moldova pentru a le oferi cetățenilor, din țară și din străinătate, servicii aviatice de calitate la prețuri cât mai bune.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus