Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-01-28/guvernul-republicii-moldova-sustzine-ca-persoane-neidentificate-deocamdata-au-demarat-o-ampla-campan-28242.html
Data: Jan 28, 2013 (12:25)

Guvernul Republicii Moldova susţine că persoane neidentificate deocamdată au demarat o amplă campanie de dezinformare a populaţiei

Serviciul de presa al Guvernului a emis un comunicat de presa prin care anunta cetatenii ca persoane neidentificate deocamdata au demarat o ampla campanie de dezinformare a populatiei, prin intermediul unor foi volante care au apărut în lădiţele poştale ale mai multor locuitori ai capitalei.

"Aceste foi volante reprezintă un apel fals către cetăţeni, atribuit Prim-ministrului Vlad Filat.

Guvernul Republicii Moldova condamnă astfel de acţiuni, care nu au nimic în comun cu regulile democratice caracteristice unui stat de drept. Avem de a face cu o campanie cinică de manipulare a opiniei publice şi facem apel către cetăţeni să nu se lase dezinformaţi de acei care stau în spatele respectivei acţiuni.

Totodată, vă informăm că Prim-ministrul Vlad Filat a sesizat deja organele responsabile, care urmează să efectueze investigaţiile de rigoare pentru depistarea şi sancţionarea regizorilor acestei campanii murdare ", se arata in comunicat.