Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.12.2012

Starea drumurilor in localitatile din nordul republicii

Starea drumurilor in localitatile din nordul republicii

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că din cauza ninsorilor ambundente și a viscolului înregistrat în ultimele 48 ore, mai multe porțiuni de drumuri locale din raioanele Edineț, Soroca, Briceni și Drochia sunt blocate iar stratul de zăpadă masoară între 1,5-1,8 m.

În aceste condiții, circulația rutieră este restricționată pe drumul de acces în localitatea Rîngaci, Vancicăuți și sectorul de drum Trînca-Constantinovca ,raionul Edineț, pe drumul de acces satul Hristici, sectorul de drum Vîsoca-Neorcani, sectorul de drum Căinarii Vechi-Floriceni din raionul Soroca

Aceleași condiții de circulație sunt întâmpinate și pe  drumul de acces în localitățile Chirilovca,Bocicăuți, Mărcăuții Noi din raionul Briceni.

Starea drumurilor din raionul Drochia s-a agravat deoarece sunt blocate drumuri locale din satele Maramanovca –Ceapaevca, Mândîc-Cotova, Lazo-Moara de Piatră.

Administrația de Stat a Drumurilor a suplimentat numărul utilajelor speciale pentru deszăpezire în aceste raioane. Până la sfîrșitul zilei va fi restabilit accesul spre toate aceste localități.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus