Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-11-26/trei-functzionari-de-la-primaria-chishinau-vor-fi-demishi-27391.html
Data: Nov 26, 2012 (16:16)

Trei funcţionari de la Primăria Chişinău vor fi demişi

Primăria municipiului Chişinău informează că angajatul Direcţiei Cultură, Victor Sava, care la finele săptămânii trecute a fost surprins de reporterii unui post de televiziune în stare de ebrietate la postul său de muncă, a fost eliberat din funcţie. În această dimineaţă funcţionarul a depus cerere de concediere. Victor Sava de profesie este arhitect şi a activat în cadrul Direcţiei Cultură începând cu anul 1992, în calitate de inspector pe monumentele de arhitectură.

Menţionăm că astăzi primarul general al Chişinăului, Dorin Cihrtoacă, a solicitat ca 3 angajaţi ai unor subdiviziuni municipale - Victor Sava, Vasile Ungureanu şi Dumitru Stoicev să fie eliberaţi din funcţie. Aceştia activează în cadrul Direcţiei Cultură, Direcţiei Generale Arhitectură, Urbanism şi Relaţii Funciare şi Direcţia Generală Locativ-Comunală şi Amenajare.

Dacă Sava a fost surprins în stare de ebrietate la locul de muncă, Ungureanu este suspectat că ar fi implicat într-un caz de corupţie, iar Stoicev ar fi implicat în eliberarea frauduloasă a unor acte. Primarul Dorin Chirtoacă a cerut conducătorilor subdiviziunilor vizate să-i demită pe cei 3 funcţionari.