Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-08-03/demontarea-dispozitivelor-publicitare-din-strazile-mihai-viteazul-petricani-shi-vadul-lui-voda-25951.html
Data: Aug 3, 2012 (19:50)

Demontarea dispozitivelor publicitare din străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă

Primăria municipiului Chişinău solicită agenţilor economici, care deţin  dispozitive de publicitate exterioară, amplasate autorizat şi neautorizat, pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă, să le demonteze şi să le evacueze în termen de trei zile. Totodată, se anulează autorizaţiile de construire şi amplasare a publicităţii exterioare, eliberate respectivelor firme de publicitate. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general, Dorin Chirtoacă şi vizează 20 de agenţi economici.

Măsura este luată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţie, lărgire a carosabilului şi amenajare a trotuarelor adiacente pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă.

În cazul neconformării solicitării Primăriei, dispozitivele de reclamă de pe adresele vizate vor fi demontate şi evacuate în mod forţat de către întreprinderile municipale de prestări servicii, în comun cu preturile sectoarelor Buiucani, Râşcani şi Ciocana.