Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-07-09/o-persoana-ranita-i-una-decedata-au-fost-depistate-la-o-sta-ie-peco-din-balti-25639.html
Data: Jul 9, 2012 (11:45)

O persoană rănită și una decedată au fost depistate la o stație PECO din Balti

La 9 iulie 2012, în jurul orei două, în urma unui apel telefonic, în apropierea orașului Bălți, la o stație de alimentare cu petrol, poliția a depistat o persoană rănită și una decedată (24 și, respectiv 23 de ani).

 În rezultatul acțiunilor operative bine organizate, de către efectivul comisariatelor de poliție ale municipiului Bălți și raionului Rîșcani, pe urme fierbinți, persoana suspectată în comiterea infracțiunii a fost stabilită și la moment este reținută. Investigaţia a fost dificilă, având în vedere şi faptul că, staţia de alimentare nu este înzestrată cu utilaj de supraveghere video, aşa cum este cerut de legislaţie.

 După informația prealabilă, suspectul lucrează în calitate de operator la un cazinoul "Melodia" din municipiul Bălți. Deoarece avea ca datorie o sumă bănească către administratorul cazinoului, fiind presat de acesta, suspăectul s-a prezentat la stația de alimentare cu petrol, unde anterior a lucrat de comun cu victimele cazului dat, pentru a le solicita un împrumut. De comun cu foștii colegi au servit bere, au discutat și deoarece a primit refuzul din partea lor, acesta le-a aplicat plăgi, după care, luând din casieria stației de alimentare cu petrol bani în sumă de 30000 lei și tichete pentru alimentare cu petrol a plecat de la fața locului.

La moment se întreprind acțiuni de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor crimei, anunță un comunicat al MAI.