Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.04.2012

Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului din România, va vizita R.Moldova

Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului din România, va vizita R.Moldova

Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului din România va întreprinde o vizită în Republica Moldova în zilele de 5-6 aprilie 2012, la invitaţia omologului său, Marcel Răducan, ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor din Republica Moldova.

În contextul vizitei, ministrul Cristian Petrescu se va deplasa la Cotul Morii pentru a vizita casele construite cu sprijinul României, după inundaţiile din vara anului 2010, din fondurile alocate în cadrul Acordului de ajutor nerambursabil de 100 milioane euro acordat Republicii Moldova de către România. Este prima vizită a unui oficial român la Cotul Morii după finalizarea construcţiei caselor.

Reamintim că luni, 2 aprilie 2012, Senatul României a aprobat în unanimitate proiectul de lege privind Acordul semnat între Guvernul României şi cel al Republicii Moldova, privind implementarea programului de asistenţă tehnică şi financiară în baza unui ajutor financiar nerambursabil în valoare de 100 milioane de euro acordat de România Republicii Moldova, informează                 Biroul de presă al Ambasadei României în Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus