Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.06.2011

Tofan Anatolie a decis să renunțe la mandatul de consilier municipal pentru a nu prjudicia imaginea partidului și echipei PCRM

Partidul Comuniștilor a remis o declarație prin care Anatolie Tofan anunță că renunță la mandatul de consilieri în Consiliul Municipal. In declarație se menționează:

"Prin prezenta, subsemnatul Tofan Anatolie, consilier municipal ales pe lista Partidului Comuniștilor din Republica Moldova  declar că renunț la mandatul de consilier în consiliul municipal Chișinău. Cererea corespunzătoare a fost semnată pe data de 16 iunie curent și va fi transmisă în modul corespunzător.

Declar că atît eu personal cît și PCRM au fost ținta unui atac murdar și josnic care a avut scopul intoxicării și manipulării opiniei publice și denigrării echipei PCRM și candidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău.

Am decis să renunț la mandat pentru a nu prejudicia imaginea partidului și echipei PCRM.

Totodată, pentru lezarea gravă a onoarei și demnității, pentru grava încălcare a legislației în vigoare voi acționa persoanele și organele de stat responsabile în instanța de judecată pentru a-mi apăra drepturile."

Partidul Liberal a declarat că Consilierul muncipal de pe lista PCRM, Anatolie Tofan, a omorât o minoră de 13 ani, în 1988, pe când avea 15 ani, iar apoi ar fi îngropat-o în grădina casei sale. Potrivit datelor prezentate de pagina-web alegeri.md, Anatolie Tofan s-născut în 1973, este electrician de profesie, neangajat în prezent în câmpul muncii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus