Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.04.2011

Două surori minore au fost omorâte şi îngropate la marginea satului de alţi doi minori în complicitate cu alte două tinere

Potrivit MAI, în noaptea de 1 spre 2 aprilie, curent, poliţia din Cahul a fost anunţată pe marginea unui furt care s-a produs în satul Zerneşti. În acest caz au fost reţinuţi doi tineri, originari din aceeaşi localitate, care au recunoscut că, au pătruns în locuinţă prin spargerea geamului, sustăgând un notebooke.

Pe parcursul documentării acestui caz, însă, forţele de ordine au stabilit că, tot aceşti suspecţi, cu vârsta de 14 şi 19 ani, sunt implicaţi în omorul a două minore, din satul Chircani, acelaşi raion. Cercetările forţelor de ordine au stabilit că fetele au fost omorâte în complicitate cu alte două tinere, în vârstă de 15 şi 19 ani, domiciliate în acelaşi sat.

Ca rezultat al investigaţiilor operative, fetele au fost reţinute la data de 2 aprilie, în oraşul Cahul. Cei patru suspecţi au recunoscut că au acţionat în comun, dezvăluind întreg scenariul crimei.

Astfel, suspecţii au declarat că, în seara de 29 martie, curent, cele două perechi se plimbau pe şoseaua din satul de baştină. În aceste clipe, victimele se deplasau oraşul Cahul localitatea de baştină, tranzitând satul Zerneşti. Între tineri se iscase o ceartă, la care suspecţii au târât susorile la o stână din marginea satului. Aici, acestea au fost ţinute şi maltratate cu cruzime timp de două zile. După chinuri insuportabile fetele au fost omorâte şi îngropate pe un câmp din marginea satului Zerneşti.

În prezent, cei patru suspecţi, sunt cercetaţi în stare de arest, în baza art. 145 Cod Penal al RM „Omor intenţionat".

De menţionat că, suspectul în vîrstă de 14 ani a fost anterior judecat pentru circa 6 infacţiuni de diferit gen, însă a fost eliberat, din cauza vârstei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus