Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
17.01.2011

Anchetă de serviciu pe marginea calităţii lucrărilor de reparaţie a bd. Alba Iulia

Anchetă de serviciu pe marginea calităţii lucrărilor de reparaţie a bd. Alba Iulia

Primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă s-a arătat nemulţumit de calitatea lucrărilor de reparaţie a bulevardului Alba Iulia, care a fost renovat integral şi dat în exploatare în toamna anului trecut. Reacţia edilului vine după ce pe unele porţiuni de drum au apărut crăpături şi asfaltul s-a măcinat. „Cum se explică acest fapt în condiţiile în care strada a fost renovată complet, iar iarna este una destul de uşoară", a remarcat primarul general.

În context, Dorin Chirtoacă a cerut efectuarea unei anchete de serviciu pe marginea acestui caz, în decursul a 2 săptămâni.

Viceprimarul Nistor Grozavu a opinat că gropile ar fi putut apărea fie din cauza materialelor de construcţie de calitate joasă, fie din cauza nerespectării tehnologiei de asfaltare. Potrivit lui Grozavu, după ce va fi efectuată o anchetă, municipalitatea va informa cetăţenii asupra acestui caz. Referindu-se la subiect, şeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie Veaceslav Ţerna a subliniat că pe unele porţiuni de drum are loc distrugerea stratului de uzură, menţionând că deocamdată nu se cunosc cauzele, informează un comunicat al Primăriei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus