Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.01.2011

Contabil-şef şi semnăturile false

Procuratura sectorului Rîşcani a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a unei persoane de delapidarea averii străine. Procurorii învinuiesc o persoană de 51 ani că în 2009 în timp ce activa în calitate de contabil-şef la o întreprindere din capitală, în scopul însuşirii ilegale a bunurilor, a perfectat şi semnat 2 dispoziţii de plată de casă cu suma de 3035 lei şi respectiv 2000 lei, eliberate pe numele unui fost angajat al agentului economic.

Conform raportului de expertiză înscrierile şi semnăturile din dispoziţiile de plată de căsă sunt executate de persoana învinuită.

Astfel, potrivit procurorilor, aceasta ar fi prejudiciat bugetul întreprinderii în sumă totală de 5035 lei, bani care i-au fost încredinţaţi spre administrare.

Este de menţionat faptul că învinuita a fost anterior condamnată pentru comiterea unei infracţiuni analogice, în prezent încă o cauză penală pornită în privinţa ei se află la examinare în judecătoria Centru.

Respectiva cauză penală va fi examinată de judecătoria sectorului Rîşcani, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus