Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
19.12.2010

Substanţe interzise, descoperite la Vama Albiţa-Vaslui într-un autocar înmatriculat în Moldova

Un numar de 2.600 de comprimate si 565 fiole care contineau substante interzise au fost depistate ascunse si nedeclarate, intr-un autocar, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, de catre o echipa comuna, formata din lucratori vamali si politisti de frontiera. Autocarul era inmatriculat in Republica Moldova si executa curse regulate pe ruta Chisinau-Bucuresti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Vaslui, Adrian Corogeanu, la controlul specific de frontiera s-au descoperit sub mocheta scaunelor din spatele autocarului, mai multe cutii ascunse.

"In urma verificarilor s-a stabilit ca in cutii sunt 2.600 de comprimate Proviron, Oxinetolone si Oxisim si 565 de fiole cu Parabolin, Trenax, Pexogin, Decabolex si Sustanon, despre care exista suspiciuni ca ar contine substante din "Lista Interzisa" pentru anul 2010, aprobata prin Ordin al Presedintelui Agentiei Nationale Antidoping nr. 92 din 2009.

Fiolele si comprimatele au fost ridicate si urmeaza a fi trimise Laboratorului de analiza si profil a drogurilor din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi pentru efectuarea expertizelor necesare", a declarat duminica, purtatorul de cuvant al IJPF Vaslui, Adrian Corogeanu.

Politistii de frontiera i-au intocmit soferului de autocar, Sergiu S., de 39 de ani, dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de detinere si introducere in tara fara drept de substante interzise, scrie NewsIn.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus