Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.11.2010

Executivul a aprobat proiectul hotărîrii privind restabilirea interconectării directe a reţelelor de comunicaţii electronice de pe ambele maluri ale Nistrului

Potrivit hotărîrii, Î.S. "Camera Înregistrării de Stat" va înregistra agenţii economici din regiunea transnistreană din domeniul comunicaţiilor şi va elibera acestora certificatul de înregistrare a întreprinderii. Totodată, Agenţia Naţionala pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei va elibera acestor agenţi licenţele necesare pentru activitate.

Dorin Recean, viceministru al Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, a menţionat că decizia prevede facilităţi pentru înregistrarea agenţilor economici din regiunea transnistreană şi interconectarea acestora în spaţiul economic de telecomunicaţii din dreapta Nistrului. El a specificat că, urmare a implementării deciziei respective, apelurile telefonice între abonaţii de pe ambele maluri ale Nistrului se vor ieftini esenţial, iar calitatea serviciilor va creşte.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus